Sunday, 30 October 2011

Photoshoot : semua tentang warna





power rangers








Semalam power rangers tiga orang atas ni telah pun menjelajah 3 tempat untuk menjayakan 3 aktiviti. Aktiviti pertama adalah photoshoot di bukit bintang. Sebenarnya aku lah yang paling beria nak photoshoot dekat tangga ni sebab dah lama sebenarnya simpan hasrat untuk datang sini. Dan alhamdulillah berhasil. Kalau korang perasan dekat BB ada pakcik yang suka main belon tembak2 dekat tepi jalan. Uncle tu baik sangat. Dia siap sponser belon buih lagi masa photoshoot kali ni. Serius best. Aktiviti kedua adalah photoshoot sempena menjayakan Double'D Collections. Petang tu aku hanya menjadi MUA sebab ada sedikit aral melintang yang berlaku. Model hanya seorang. Lepas habis photoshoot petang, adalah seorang tu dia kata cuaca panas gila dan ajak kami semua menyejukkan badan di genting. Yang lain pun kata jooommmm. Dengan perangai yang gila gambar, kami semua pun sambung berphotoshoot di genting. Sumpah best dan gila! Antara aktiviti aku dan mereka disana,


jalan-jalan sejukkan badan,
photoshoot dengan badan yang menggigil,
melawat apartment amber court yang dikatakan seram pada waktu maghrib,
(macam tak percaya aku pernah tidur dekat sana dulu bersama sahabat2 uitm melaka)
makan-makan isi perut yang harganya dua kali ganda dari harga makanan kl,
lepas tu bila dah sejuk sangat, bila dah kabus mula menebal kami semua pun turun kl semula.


Gambar semua ada dekat photographer lagi, petang ni aku tuntut. Thanks kepada semua yang terlibat. Semalam adalah hari yang indah.





^___^

13 comments:

haniey said...

serius jeles gile..bila lah kan hani nak dpt rasa suma tu kan..tak sabar nak tgk gbr tu..yana comel sgt :)

al_hakim said...

ehem2..

♥ Amy Amir ♥ said...

mcm teletubbies pon ade , cumill ! :D

Love hurt aeNnn said...

seronok nye... :)
jeles dengan korang yang cantikcantik nie...

♛ Azie Azra ♛ said...

cun cun!

neeruza olen said...

nei blog ganti ohduniasikidal erk yana ?

amirahrosli said...

sgt comel yana! :D

AmALiNa aFIqAh said...

hehe..comella warna-warni..
jgn sedih2 yana..kami semua sokong awk..kuatkan diri ye..

nina ibunga said...

alahai cantik sgt!

suhailah bunga said...

gojes sangat. cantek :)

lynda said...

bestnye. huhu. teringin nk lepak gn yana jugak

DAYG ♥ said...

woooooooooooooooooooooow. gojes gilaaaaaaaaaaaa. lawa lawa lawaaa. ^_________^

nice shoot n color. :)

hi5 photogrpher n model yg kiutsssss :]

Anonymous said...

Groot artikel , precies wat ik nodig had.


Feel free to surf to my website ... bonus casino