Tuesday, 15 November 2011

Jeles tengok mereka :'D

Tadi aku jumpa blog super duper best. dan aku rasa macam rugi kalau aku tak share dengan yang lain. blog ni memang romantik gila. kalah semua cerita sampai tua aku. owner dia pun menawan dol. bila sekali dah termasuk blog tu kompen susah nak keluar balik sebab seronok baca luahan hati dia. serius terpaku. ini ada sikit aku copy.

pgi tdi pun aq nangis....
sbab dia...
aq ingat dia nk tinggal kan aku cam tu jew...
sdih giller lah masa dia..
pergi dri blik aq tu..
sdih sngat lahhh...
x tau nk ckp apew...

kalau aku tulis macam tu mesti kau orang rasa macam biasa je kan. tapi yang ni lain. lepas baca yang tu mesti korang rasa macam nak usha yang lain jugak. daya penarik dia kuat. betul tak tipu. bila baca ayat tu aku terus macam,

anyonyonyo comelnyeeeewww!
comel hotak dia!

tak caye boleh tengok SINI!



17 comments:

Ema said...

hahahaa..okay~

syiracyra said...

baca jak pun taw suda sapa punya kak yana . hahahaha

reiatsu rda said...

mcm ayt dlm blog gay tu je .. hahaha

Noorul Amera Adnan said...

erkk. apakah?

Elyzatul Nastaysah said...

tu blog yg budak gay tu kan.hehe=)

Fazleeayu said...

meluat nya baca belog tuh..tapi mo baca jugak sampai abis..haha

nur amalina athman said...

haha..belog gay.
eh, belog tuu kena hack?

shanas ishak said...

muntah~~ ada jugak mcm tu...

yarn liyarnalin said...

blog TERBAIK haha :D
#jemput datang blog kak yana

AmALiNa aFIqAh said...

haha..gay pon pndai jiwang...huhu

Raden said...

blog mereke da kene hack kan?

Aina Mardiah said...

tanjat boboyy! HAHA!

lol said...

hahahah...blog gay 2 yana..XD

DAYG ♥ said...

hahaha. super duper best gilerr babengg. LOL.

nice share :P

TAIKO OTAK said...

a'ah..suweet sgt gse nk terajang
gse cm knl je nme kg tu..
wat malu je...

Faa Eryna said...

<3 best

ucupiza said...

ei ada gak golongan mcm ni wt blog kn