Tuesday, 22 November 2011

Melampau betul!



tengok semua ni.



















 

yang ni best jugak.










lepas tu bila aku approve je semua jadi macam ni.





facebook ni melampau betul la! habis semua orang dia nak delete. kalau semua orang fikir baik-baik tentang aku tak pelah jugak kan. merosakkan hubungan je. tapi aku rasa korang semua ni baik dari aku sebab kalau aku dekat tempat korang aku tak kan message orang yang remove aku tu. aku block je terus. nyehnyeh. thanks lah sebab message. walaupun ada sesetengah yang kasar. tapi tak apalah. lepas ni kalau kena remove try la refresh 200 juta kali ye. kalau cukup 200 juta kali tapi kita still tak friend, maknanya aku betul2 benci dan meluat dekat kau la tu. okay ;)




9 comments:

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

uuh

bahaya nya

skang ni un fren fb = x fren in real kan

mira maisara said...

huhukk..fb sekarang mmg giler lah yana..

mira maisara said...

fb sekarang memang gitu pon

DAYG ♥ said...

alaa, Dayg xde fb ahh. bru je delete. ;)

nurul diana said...

ptot laa sye tetibe kene remove ngn akk , x pe fb mmg makin lama mkin x betoii kene bwak msuk hosptal agknyee

nazirah said...

:)))

nuruashia ♥ said...

naseb bek nuru TIDAK diremovekan oleh FB yana tuhhh.. kalo x, sentappp =(

Diana Dyans said...

ohh..sy punya fb pun dlu mcm tu..abis suma member ckp sy remove dorang..
-.-
pd hal fb tu yg dtg gila..
tpaksa re-add member yg tremove automatically tu..

nur amalina athman said...

<--selalu jadi jugak..
maybe sebab sy penah deactivate kott..hehe