Monday, 12 December 2011

Makan di Seoul Garden sampai buncit



Seoul Garden tempat paling sesuai untuk golongan bercinta.

Bayar sekali dan makan banyak kali.

Kita boleh main goreng-goreng,

Kita boleh main masak-masak,

Kita boleh main rebus-rebus,

Kita boleh ambik banyak mana makanan yang kita nak,

Kita boleh borak panjang-panjang, 

Seronok memang seronok!









16 comments:

LyNdA Aziz said...

urmmm ! mahal x . teringin nak pegi . selalu jalan depan kedai jer . xpernah jejak kaki masuk citu .huhuhu

amier azrul alias said...

yummeah.
lama dah tak makan seoul garden.
seoul garden mana ni?

Ieykha Zulaikha said...

bestnya laa korang.. sweet je.. :)

DAYG ♥ said...

amboi best gile.

btw yana cantik, cermat sungguh pgang chopstik ;)

si lipas kacak <--opsss, xpe utk yana jgak :)

happy ending derr ^____^

nur amalina athman said...

bestnya..:)

AmALiNa aFIqAh said...

food heaven. hehe. =)

nuruashia ♥ said...

wawhhh...bestnyeee laaa leh dating hohoho...epy anniversary...

bella nabila said...

happy anniversary ye syg..nampak si lipas cam makin matang jep..bella takde anniversary sebab tak hengat langsung tarikh declare, tau2 dah couple jep..homaigoddd rasa menyesal tak de tarikh declare, lw tak, mesti leh pau makan sini jugak an? heheheh

yaya nazeerah said...

Tahniah, semoga berkekalan :)

D'ya Marshmello said...

waah! makanan yg superb! bestnya, sweenya you all berdua ;) like romeo & juliet, kihkihkih3

mai singgah ;P
LATEST ENTRY : Masa Kecik-Kecik Dulu [Part 1]

Lady Grace cHu~ said...

eih comel.. rindu mw p dating juga.. ehe

Tukang Kentut said...

best ni main masak-masak.hehe

IkiN NikisA said...

wahhhhhhhhhhhhh seronoknya. jelous tengok kak yana :D

moga happy sampai ke jenjang pelamin dan nafas terakhir .

Haliza Run said...

nyummy!

vampire's lovex said...

pehhhh x yah gi korea la gini..malaysia pon ada...haha//


hepi annibesariii... :))

sarah mohamad said...

Allahhhh teringinnyaaa nak makan kat sini! Harusss datang ni dgn boifreng nanti HEHEHE