Saturday, 10 March 2012

Main-main lagi ye faker.

Senarai blogger wanita tercantik di malaysia. eleh konon. DIA NI masih sibuk kacau ganggu hidup aku. dah macam perangai syaitan dan aku tengok. syaitan kan tak pernah putus asa kacau ganggu hidup anak adam. dia ni memang bermasalah jiwa raga. kan main lagi buat itu ini untuk sakitkan hati aku. tak menahan siap tulis gini lagi, alhamdulillah aku tercalon.






cuba lihat perbezaan gambar atas dan gambar bawah. kesian yang kena tindih tu. huhu




Dan INI blog sebenar. tak ada pon gambar aku kan. dia siap edit tampal lepas tu post dekat aku cakap tahniah. nampak tak mainan dekat situ? wuwuwu. 


orang yang sama. dan masih tak bosan nak tarik perhatian aku. kan aku cakap dia tak akan berhenti. so malas nak tulis banyak. buat penat je dia buat itu ini. fikir macam2 untuk buat aku jadi gila. padahal sakit dia tak kuat mana pun. kite tengok jelah lepas ni apa lagi mainan dia. kite okay je. kan? peace :)


8 comments:

Zulfahmi Abidin said...

Ignore n forget je yana..

Niq Afnan said...

untunglaaa ada faker...keh3...

p/s : takpe, nanti niq letak yana kat top 10 blogger pilihan niq eh? :)

ftmh azzhrh. said...

taksub gile die ngn yana..aishh bahaye btol org cmnie ek.

Bro Framestone said...

he...23x

rasanya.. suruh dia jaga page, kelab peminat kamu je la...

bro tgh usha gak faker bro tengah buat ape... ssonok pakai pic bro dekat profile dia

DAYG ♥ said...

aloloo kreatif giloooss kan. tak sudah2 nak kacau hidup org. takpee, dosa dia buat, dia yang tggung. org yg teraniaya kena bersabar :)

smileeeeee yana! ^___^

nina ibunga said...

ptt la tgok kat page yg sbenar xde gmbar yana. rupe nya dye paste je kat situ.

truk dah budak tu.. hahahaha

nabila azmi said...

ignore je..saje nk buat awk mrh tuu

<<>> Shahrizlin <<>> said...

nk report faker ni...tp sayang i xtau acc fb u.. btw sabar ye... saje die nk tmbah pahala awak sebab besabar dgn prangai huduh die..hihi...