Pages

Tuesday, 3 March 2015

Honeymoon Star Cruise Libra ke Penang Phuket Krabi (Part 1)


Assalamualaikum


Lama dah sebenarnya aku nak update cerita pengalaman pasal honeymoon naik kapal ni. Tapi asyik sibuk je. Okay macam ni..

Balik je dari Honeymoon ke Universal Studio Singapore aku rehat dua hari dekat rawang. Lepastu terus ke Pulau Pinang untuk honeymoon part 2 pulak. Drive dari selatan ke utara, tapi suami lah drive, isteri tak habis-habis selfie hehe. Kitorang naik cruise! Serius tak sabar gila nak naik cruise sebab tak pernah naik pun sebelum ni. Sebenarnya honeymoon part 2 ni kejutan dari suami. Suami sponsor dari A sampai Z. Alhamdulilah alhamdulillah thank you so much my lovely husband.

Sebelum naik cruise, husband bawa jenjalan dekat penang dulu. Kitorang tidur satu malam dekat Rainbow Paradise Beach Resort, Penang. Hotel dia besar, best, ada private beach, makanan sedap.






Lepastu aku teringin sangat nak ke Penang Street Art. So husband pun bawalah aku jenjalan sambil jadi photographer tak berbayar aku. Hihi













Masa ni serius tak sabar betul nak tunggu esok sebab esok naik cruise. Yay!
Entry bersambung....



1 comment:

citfarah said...

tak sabar nak baca pasal cruise, sb bercita2 nak honeymoon naik cruise gak insyaAllah :)